Een Wiper maairobot kan gras maaien een stuk gemakkelijker maken. In principe heeft u er na de installatie bijna geen omkijken meer naar. Het gazon onderhouden met een traditionele grasmaaier is dan ook voorbij! Onze maairobots zijn geschikt voor verschillende groottes: van een klein gazon tot een grote tuin maar ook een voetbalveld of golfbaan.


De verschillende Wiper maairobots op een rij

I-serie

De maairobots uit de I-serie zijn uitermate geschikt voor kleinere tuinen tot 700-1300 m². De maximale hellingshoek voor de robots uit de I-serie is 45%. De maaibreedte is 18cm en de robots hebben een 2,5 Ah litium accu voor ca. 2 uur werktijd en 1 uur laadtijd. Standaard kunnen tot 4 beheersbare zones ingesteld worden. De I serie wordt voor de meeste instellingen via een app beheerd.

De I70 heeft is geschikt voor gazons tot 700 m², de I100S tot 1000 m² en de I130S tot 1300 m².

Daarnaast hebben het model I100S en de I130S een connect module (op afstand controleren en beheren), Geofence en Smart partition.

C-serie

Deze serie bestaat uit de 6, 12, 120 en180S. Deze kleine en compacte robotmaaiers zijn perfect voor gazons met oppervlaktes tussen de 600 en 1.800m². Deze gazonmaaiers zijn ontworpen met het oog op veiligheid en zijn perfect voor in een stedelijke omgeving. Hiernaast zijn deze modellen erg gemakkelijk om te installeren, kunnen deze spiraalvormig maaien en is het mogelijk om de maaiers te bedienen met bluetooth.

De werkbreedte bedraagt 25cm. De 6 en de 12 kunnen 4 verschillende zones beheren en de 120 en 180S tot 8 zones!

SRH-serie

Het model Wiper SR-H is het model waar het allemaal mee begon. Degelijk en betrouwbaar. Vandaar dat hij nog steeds in het Wiper programma zit.

De borstelloze motoren en een accu van 7,5 Ah maken van deze maaier een krachtpatser voor gazons tot 2200 m².  Vier instelbare zones en 3½ uur maaitijd en 29cm maaibreedte zijn kenmerken waar je bij de meeste tuinen mee uit de voeten kunt. Hij wordt geleverd inclusief een laadstation overkapping.

F-serie

Deze serie bestaat uit de Wiper F28 , de F35S en de F50S. Deze robots zijn uitgerust met een geavanceerd maaisysteem en een touchscreen display waardoor ze gemakkelijk in te stellen zijn. Hiernaast zijn de S-modellen uitgevoerd met connect module, waardoor ze op afstand bestuurbaar zijn.

Geschikt voor grote tot zeer grote gazons. De F50S zelfs tot 5000 m² doordat deze robot beschikt over 2x7,5 Ah accu's (7 uur werktijd) en een snellader voor 3 uur laadtijd.

K-serie

De Wiper K-serie combineert flexibiliteit met technologische innovatie. De dubbele zachte rubberen wielen van de maairobot zorgen voor extra grip en zijn geluidsarm op bestrating. Ook deze serie is gemakkelijk in te stellen. Hiernaast is de robot in staat om op oneffen terrein te maaien.

Daarnaast zijn er nog de KS modellen. Deze hebben GPS ondersteuning, connect module, Geofence en smart position. Het topmodel, KS+ Premium wordt daarbij nog opgeladen dmv inductie.

Yard maairobot

De Wiper Yard is speciaal ontworpen voor grote oppervlakten en is perfect voor parken, golfbanen en voetbalvelden tot 20.000 m². Ook deze robot is perfect voor onregelmatige ondergronden.