Een Wiper maairobot kan gras maaien een stuk gemakkelijker maken. In principe heeft u er na de installatie bijna geen omkijken meer naar. Het gazon onderhouden met een traditionele grasmaaier is dan ook voorbij! Onze maairobots zijn geschikt voor verschillende groottes: van een klein gazon tot een grote tuin maar ook een voetbalveld of golfbaan.


De verschillende Wiper maairobots op een rij

I-serie (18)

De maairobots uit de I-serie zijn uitermate geschikt voor kleinere tuinen tot 700-1000 m². De maximale hellingshoek voor de robots uit de I-serie is 45%. De maaibreedte is 18cm en de robots hebben een 2,5 Ah litium accu voor ca. 2 uur werktijd en 1 uur laadtijd. Standaard kunnen tot 4 beheersbare zones ingesteld worden. De I serie wordt voor de meeste instellingen via een app beheerd.

De I70 heeft is geschikt voor gazons tot 700 m² en de I100S tot 1000 m².

Daarnaast heeft het model I100S een connect module (op afstand controleren en beheren), Geofence en Smart partition.

I-serie (25)

Deze serie bestaat uit de I140 en de I180S. Het succes van de kleinere 18 serie wordt met deze serie verder uitgebreid. Deze maairobots zijn geschikt voor gazons met oppervlaktes tot 1400 of 1.800m². Deze gazonmaaiers zijn ontworpen met het oog op veiligheid en zijn perfect voor in een stedelijke omgeving. Hiernaast zijn deze modellen erg gemakkelijk om te installeren, kunnen deze spiraalvormig maaien en is het mogelijk om de maaiers te bedienen met bluetooth.

De werkbreedte bedraagt 25cm. De I140 kan 4 verschillende zones beheren en de I180S tot 8 zones!

I-serie (29)

Deze serie bestaat uit de I250 en de I350S. Het succes van de kleinere 18 serie wordt met deze serie nog verder uitgebreid. Deze maairobots zijn geschikt voor gazons met oppervlaktes tot 2500 of 3500 m². Deze gazonmaaiers zijn ontworpen met het oog op veiligheid en zijn perfect voor in een stedelijke omgeving. Hiernaast zijn deze modellen erg gemakkelijk om te installeren, kunnen deze spiraalvormig maaien en is het mogelijk om de maaiers te bedienen met bluetooth.

De werkbreedte bedraagt 29cm. Deze robotmaaiers kunnen tot 8 zones beheren!

F-serie

Deze serie bestaat uit de Wiper F35S en de F50S. Deze robots zijn uitgerust met een geavanceerd maaisysteem en een touchscreen display waardoor ze gemakkelijk in te stellen zijn. Hiernaast zijn de S-modellen uitgevoerd met connect module, waardoor ze op afstand bestuurbaar zijn.

Geschikt voor grote tot zeer grote gazons. De F50S zelfs tot 5000 m² doordat deze robot beschikt over 2x7,5 Ah accu's (7 uur werktijd) en een snellader voor 3 uur laadtijd.

K-serie

De Wiper K-serie combineert flexibiliteit met technologische innovatie. De dubbele zachte rubberen wielen van de maairobot zorgen voor extra grip en zijn geluidsarm op bestrating. Ook deze serie is gemakkelijk in te stellen. Hiernaast is de robot in staat om op oneffen terrein te maaien.

Daarnaast zijn er nog de KS modellen. Deze hebben GPS ondersteuning, connect module, Geofence en smart position. 

Voor gazons waarin steile hellingen voorkomen, denk aan slootkanten, niveauverschillen, is er de Wiper Quad maairobot. Deze maairobot kan hellingen aan van maar liefst 75%! (Bij de perimeterdraad tot 65%) De maairobot beschikt hiervoor over 4 aangedreven én gestuurde wielen zodat hij bij de gazon grens of een obstakel niet hoeft om te draaien, maar gewoon in tegengestelde richting z'n weg kan vervolgen.

Obstakels worden gedetecteerd door een radar. Bomen, bloemperken etc. hoeven dus niet meer met een perimeterdraad worden afgebakend. Maar ook uw tuinstoelen kunnen blijven staan. De robot detecteert deze en zal ze ontwijken.

Yard maairobot

De Wiper Yard is speciaal ontworpen voor grote oppervlakten en is perfect voor parken, golfbanen en voetbalvelden tot 20.000 m². Ook deze robot is perfect voor onregelmatige ondergronden.